Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Wij geloven dat prestatie de drijfveer van vooruitgang is. En wanneer je prestatie kunt combineren met plezier, ontstaan de mooiste dingen...

Met dit als uitgangspunt, zijn wij vanaf juni 2023 hoofdsponsor geworden van onze eigen schaatsploeg! Team The Brandwagon is een groep van 5 jonge talenten, die zich dag in dag uit in het zweet werken. Liefhebbers die leven en alles geven voor hun sport, onder leiding van Paul de Haan, ex-schaatser en al jarenlang gerenommeerd trainer.

De filosofie
Positiviteit en plezier zijn de randvoorwaarden. Deze worden ingezet om elkaar tot op het bot te stimuleren en te motiveren, om elkaars grenzen op te zoeken en er genadeloos hard overheen te gaan. Alles met als doel: het maximale uit jezelf halen.

Wat te verwachten?
In alle eerlijkheid: voor deze jonge sporters zijn de kansen op een Olympische plak, een medaille op het WK of een landstitel nihil. Maar van proberen en erin geloven is nog nooit iemand minder geworden, toch? Laten we kijken wat de toekomst brengt. Op naar een prachtig seizoen. 'Ready... Set... GO!'

Launch video

Het volledige verhaal
Meer weten over de totstandkoming van dit gepassioneerde team? Je leest er alles over in het artikel dat Schaatsen.nl over ons schreef.
Link: 'TTBW: An adventure of Fun'

Actuele updates
Wil jij op de hoogte blijven van de dagelijkse gang van zaken? Waar en hoe het team zijn trainingen afwerkt, hoe ze de wedstrijden benaderen, welke successen er behaald worden? Volg het team op Instagram en mis niets!
Link: TTBW InstagramVragen? Bel +316 44 681 632 of stuur een e-mail naar enter@thebrandwagon.nl.

View case