Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Dit ruimteschip is de thuisbasis van buitenaardse ideeën, die we vertalen naar high-end film & fotografie.

Bij The Brandwagon gaan we tot het uiterste om krachtige boodschappen over de wereld te verspreiden. Wil je met ons mee op missie om de toekomst van reclame te definiëren? Super! Neem plaats en vergeet niet om je gordel om te doen…

2021 in vogelvlucht

Diensten

Concepting
Fase 1

‘t Is waar elke reis mee begint. Wij zijn de bedenkers van verhalen die jou écht onderscheiden als merk. Geen clichés en geen inefficiënt gedoe, maar creativiteit en ideeën op maat. Denk aan een tactisch plan, art direction, campagnethema's, catch phrases... razendsnel en altijd gericht op de sterren. Door naar fase 2!

Film
Fase 2a

Cinematografie en storytelling is wat onze motor doet brullen. We creëren technisch geavanceerde content, met een perfectionistisch oog voor detail. We streven er altijd naar om op het randje te produceren. Hoe dichter erbij, hoe meer aandacht we trekken van het publiek. Zo simpel werkt het.

Bekijk

Fotografie
Fase 2b

Wij houden van authenticiteit. De dingen zien zoals ze zijn, maar dan vanuit een ander perspectief. Dit leggen we vast in de beelden die we maken. Wat we fotograferen is heel divers, elk project is uniek op zich. De enige constante factor in ons werk is de kwaliteit van het eindresultaat.

Bekijk

Al aan boord

Alfa-college
Gasunie
Gemeente Groningen
KWF
Novar
New Nexus
Marketing Groningen
RUG
UMCG
Voys
VNG
Forum Groningen
Provincie Drenthe
TRIP Advocaten
Eurosonic

Vragen? Bel +316 44 681 632 of stuur een e-mail naar enter@thebrandwagon.nl.

View case