Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Deze handleiding beschrijft hoe wij functioneren en wat je als reisgenoot van ons kunt verwachten. Beginnend met een overzicht waar onze prestaties om bekend staan:

Modelspecificaties

Geen Gemiddeld Maximaal
Kwaliteit
Snelheid
Betrouwbaarheid
Mainstream
Communicatie
Geen Gemiddeld Maximaal
Humor
Gehoorzaamheid
Intelligentie
Innovatie
Bescheidenheid

01

Vaststellen

Op basis van jouw briefing bespreken we (face to face) wat je doel is en brainstormen we over hoe je je bestemming kunt bereiken. Er wordt een prijsindicatie gegeven om na te gaan of je met ons mee kan reizen.

02

Inpakken

Na goedkeuring van deze indicatie starten we met ons onderzoek, leidend tot het juiste creatieve concept. Concept akkoord? Dan is het team samengesteld en zijn we klaar voor vertrek.

03

Vertrek

Hier start de productie. We vertalen het creatieve concept naar een script/storyboard. Vervolgens plannen en voeren we de shoot uit. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het proces.

04

Auto-pilot

De beelden zijn verzameld, nu is het tijd om te beginnen met de edit. Naast video bevat dit zowel audio als motion design. Afhankelijk van de afstand tot de bestemming kan dit proces tot twee weken duren.

05

Tussenstop

Zodra de edit klaar is, nemen we een korte pauze om de benen te strekken, op adem te komen en de motor op te laden. Het concept wordt verzonden zodat je net zo enthousiast kunt worden als wij.

06

Hernavigatie

Een geslaagde samenwerking betekent nauwelijks feedback, aangezien het resultaat volgens script (of beter) is. Natuurlijk is er ruimte voor kleine aanpassingen en dan is eindelijk de finish in zicht.

07

Aankomst

We zijn beiden overdonderd door het eindresultaat van onze productie. Nu is het tijd om deze campagne te integreren in jouw merkstrategie.

Bestemming succesvol bereikt!

Motor

Zoals elke motor bestaat die van ons uit twee sterk met elkaar verbonden componenten. De juiste input resulteert automatisch in de gewenste output.

Brandstof

 • Ethiek
  Ethiek
 • Creativiteit
  Creativiteit
 • Plezier
  Plezier

Uitstoot

 • Premium content
  Premium content
 • Positieve energie
  Positieve energie
 • Duurzame samenwerkingen
  Duurzame samenwerkingen

Time management

Waarom we de snelste, meest efficiënte machine in dit universum zijn? Omdat we de Omega Speedmaster hebben omarmd als onze officiële tijdwaarnemer. Nauwkeurig tot op de milliseconde, ontworpen om naar het oneindige en verder te reizen.

Vragen? Bel +316 44 681 632 of stuur een e-mail naar enter@thebrandwagon.nl.

View case